Ismerd meg népszerű pikáns csirkeszárnyak receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a pikáns csirkeszárnyak recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Pirítsunk szezámmagot és szórjuk meg vele a szárnyakat. Adjunk frissen vágott koriander zöldet a salátához.
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Hozzunk forrásba egy fazék vizet, majd blansírozzuk meg benne a szárnyakat 10 perc alatt. Majd szűrjük le és szárítsuk le őket. Pácolás előtt mindenképpen legyenek szárazak.
Keverjük össze őket a Knorr Pikáns fűszerkeverékkel. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd tegyük rá a szárnyakat. Süssük 20 percig, majd fordítsuk meg őket. Ezután süssük még 15 percig.
Ezalatt vágjuk vékonyra a káposztát és vékony csíkokra a répát. A hagymát vágjuk vékony szeletekre. Keverjük össze a szójaszószt a mézzel, lime lével és chili pehellyel. Keverjük jól össze a saláta összetevőit. Hagyjuk egy kicsit állni, majd tálaljuk a szárnyakhoz.