Keverd össze egy tálba a két féle reszelt sajtot, darált diót, és az összevágott petrezselymet. Gyúrj a keverékből kb 3-5 cm nagy sajtgolyókat.
Egy külön tálba keverd össze a lisztet és a vizet. Mártsd bele a sajtgolyókat a vizes-lisztes keverékbe, majd panírozd be a KNORR Ropogós panírbunda Paprikás-fűszeres keverékbe.
csoportosított
Reszeld le a gouda és mozzarella sajtokat.
Keverd össze egy tálba a két féle reszelt sajtot, darált diót, és az összevágott petrezselymet. Gyúrj a keverékből kb 3-5 cm nagy sajtgolyókat.
Egy külön tálba keverd össze a lisztet és a vizet. Mártsd bele a sajtgolyókat a vizes-lisztes keverékbe, majd panírozd be a KNORR Ropogós panírbunda Paprikás-fűszeres keverékbe.
Forró olajban süsd aranybarnára a sajtgolyókat.
Tálald kedvenc mártogatósoddal.