Ismerd meg népszerű mexikói csirkecomb nyárs receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a mexikói csirkecomb nyárs recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
8 darab alsó csirkecomb
1 darab piros kaliforniai paprika
1 darab zöld kaliforniai paprika
2 darab lilahagyma
100 gramm zöld olíva bogyó
1 darab lime
1 tasak Knorr Grill Páckeverék
1 evőkanál Globus Mustár
Elkészítés
Filézzük ki a combokat. Vágjuk pár centis kockákra a húst.
Vágjuk a paprikát és a hagymát 2 cm-es kockákra.
Tegyük az olíva bogyót, fokhagymát, a Globus mustárt, a Knorr páckeveréket és pár evőkanál olíva olajat egy tálba. Egy robotgépben pürésítsük simára.
Kenjük be a marináddal a húskockákat. Húzzuk a nyársra őket felváltva a paprikákkal és a hagymával.
Forró grillen süssük meg a nyársakat 15 perc alatt, időnként átfordítva. Végül locsoljuk meg lime lével és tálaljuk Hellmann's Fokhagymás Szósszal.
Elkészítés
Filézzük ki a combokat. Vágjuk pár centis kockákra a húst.
Vágjuk a paprikát és a hagymát 2 cm-es kockákra.
Tegyük az olíva bogyót, fokhagymát, a Globus mustárt, a Knorr páckeveréket és pár evőkanál olíva olajat egy tálba. Egy robotgépben pürésítsük simára.
Kenjük be a marináddal a húskockákat. Húzzuk a nyársra őket felváltva a paprikákkal és a hagymával.
Forró grillen süssük meg a nyársakat 15 perc alatt, időnként átfordítva. Végül locsoljuk meg lime lével és tálaljuk Hellmann's Fokhagymás Szósszal.