Ismerd meg népszerű kéksajtos, majonézes saláta dresszing receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kéksajtos, majonézes saláta dresszing recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
2 evőkanál Globus Majonéz
100 gramm kékpenészes sajt
2 evőkanál 12%-os tejföl
2 evőkanál zsírszegény joghurt
2 evőkanál citromlé
2 darab fokhagyma gerezd
1 csomag metélőhagyma
darab só
darab bors
Elkészítés
A fokhagymát reszeljük le, a metélőhagymát vágjuk finomra.
Keverjük simára a majonézt a tejföllel, a joghurttal és citromlével. Adjuk hozzá a fokhagymát és az aprított metélőhagymát.
Morzsoljuk hozzá a sajtot, vagy reszeljük hozzá a reszelő nagy lyukú oldalán. Keverjük össze alaposan, érleljük legalább 30 percig.
Elkészítés
A fokhagymát reszeljük le, a metélőhagymát vágjuk finomra.
Keverjük simára a majonézt a tejföllel, a joghurttal és citromlével. Adjuk hozzá a fokhagymát és az aprított metélőhagymát.
Morzsoljuk hozzá a sajtot, vagy reszeljük hozzá a reszelő nagy lyukú oldalán. Keverjük össze alaposan, érleljük legalább 30 percig.