Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Márton napi narancsos, tocsogós libamáj 

	    
              
Ismerd meg népszerű Márton napi narancsos, tocsogós libamáj receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a Márton napi narancsos, tocsogós libamáj recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 30 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 6 dl tejföl
  • 1 teáskanál bors
  • 4 darab fokhagymagerezd
  • 1 darab narancs
  • 1 csipetnyi szegfűszeg
  • 1 csipetnyi gyömbér
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill
  • 2 darab libamáj
  • 1 evőkanál libazsír

Elkészítés

  1. A tejfölbe beletesszük a narancs reszelt héját és a levét, a szétzúzott fokhagymát, majd belekeverjük az összes többi fűszert, végül ízlés szerint sózzuk.

  2. A sütőedényt kikenjük a zsírral és belehelyezzük a májat. Ráöntjük az összekevert mártást és lefedjük. Előmelegített sütőben 180 C fokon 20 percig sütjük.

  3. A megsült májat ujjnyi szeletekre vágjuk, visszahelyezzük a mártásra, visszahelyezzük a sütőbe és pár perc alatt pirosra pirítjuk.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • LIBAMÁJ
  • HÚS
  • LIBA
  • TEJFÖL
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Leveles tésztába töltött vagdalt libamájjal 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Leveles tésztába töltött vagdalt libamájjal

    Knorr Logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Libamájjal töltött fonott sertésszűz sertés hálóban. 1060 perc  recipe
    		
    			
                     

    Libamájjal töltött fonott sertésszűz sertés hálóban.

    Knorr Logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Karácsonyi libasült gyümölcsös töltelékkel 220 perc  recipe
    		
    			
                     

    Karácsonyi libasült gyümölcsös töltelékkel

    Knorr Logo
    • CookingTime40 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025