Ismerd meg népszerű grillezett pikáns csirkecomb joghurtos uborka salátával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a rillezett pikáns csirkecomb joghurtos uborka salátával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Elkészítés
Egy éles késsel filézzük ki a combokat.
Egy kisebb lábosban forrósítsuk föl a mézet a római köménnyel és chilivel együtt. Majd keverjük össze a Hellmann's szósszal, a Knorr fűszerkeverékkel, a citromhéjjal és olíva olajjal. Jól dörzsöljük be vele a csirkecombokat és tegyük félre hideg helyre pácolódni legalább fél órára.
Majd minden egyes darabot tekerjünk be szorosan alufóliába.
Ezután közepesen forró grillen süssük meg kb. 20 perc alatt, időként megfordítva őket.
Az uborkát és a hagymát vágjuk apróra. Keverjük össze a joghurttal, citromlével és a finomra vágott mentalevelekkel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ha megsültek a combfilék, csomagoljuk őket ki, majd hagyjuk picit pihenni. Vágjuk ferdén félbe őket. Tálaljuk pitával és az uborka salátával.