receptműhely.hu
A csirkemellet vágjuk kisebb darabokra, szórjuk meg a fűszerkeverékkel és egy kevés margarinon pirítsuk meg.
Ha kész, a húst tegyük félre hűlni, majd aprítsuk föl.
Adjuk hozzá a curry port és a majonézt. Jól keverjük össze.
A bagettet szeleteljük fel. Tegyünk rájuk egy-egy salátalevelet, majd erre tegyünk ízlés szerint a szendvicskrémből.
Díszítsük tetszés szerint koktél paradicsommal és petrezselyem zölddel.
CookingTime10 perc
Servings 4
fő
Difficulty Könnyű
CookingTime0 perc
Servings 2
CookingTime15 perc
CookingTime5 perc
Servings 1
cookTime
servings
difficulty
Elkészítés
A csirkemellet vágjuk kisebb darabokra, szórjuk meg a fűszerkeverékkel és egy kevés margarinon pirítsuk meg.
Ha kész, a húst tegyük félre hűlni, majd aprítsuk föl.
Adjuk hozzá a curry port és a majonézt. Jól keverjük össze.
A bagettet szeleteljük fel. Tegyünk rájuk egy-egy salátalevelet, majd erre tegyünk ízlés szerint a szendvicskrémből.
Díszítsük tetszés szerint koktél paradicsommal és petrezselyem zölddel.