Ismerd meg népszerű vegetáriánus burger receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a mi vegetáriánus burgerünk recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
2 doboz The Vegetarian Butcher Unbelievabull Burger (2*160g)
4 darab szezámmagos hamburgerzsemle
2 evőkanál napraforgóolaj
4 szelet vegán cheddar sajt
4 evőkanál Hellmann's vegán majonéz
3 evőkanál Globus csemege/csípős ketchup
2 evőkanál Globus mustár
1 kis fej jégsaláta, vékonyra szeletelve
1 darab lilahagyma, karikákra vágva
8 szelet ecetes uborka
Őrölt bors, só ízlés szerint
csoportosított
Készítsen elő egy fedéllel ellátott grillsütőt, és melegítse kb. 200 °C-ra.
Vágja fel a hamburgerzsemlét és pirítsa meg mindkét felét a forró grillen. Kenje be a burgerek mindkét oldalát olajjal, majd sózza, borsozza ízlés szerint. Helyezze a burgereket a grillezőre, és süsse mindkét oldalon kb. 2 percig. Olvasszon rá minden burgerre egy-egy szelet sajtot.
Kenje meg a hamburgerzsemle alsó felét egy kis majonézzel és mustárral. Tegyen jégsalátát és pár hagymakarikát a hamburgerzsemlékre, majd helyezzen rá egy-egy burgert.
A burgerekre tegyen ízlés szerint ecetes uborkát és ketchupot, végül a hamburgerzsemlék másik felét tegye a tetejére.
csoportosított
Készítsen elő egy fedéllel ellátott grillsütőt, és melegítse kb. 200 °C-ra.
Vágja fel a hamburgerzsemlét és pirítsa meg mindkét felét a forró grillen. Kenje be a burgerek mindkét oldalát olajjal, majd sózza, borsozza ízlés szerint. Helyezze a burgereket a grillezőre, és süsse mindkét oldalon kb. 2 percig. Olvasszon rá minden burgerre egy-egy szelet sajtot.
Kenje meg a hamburgerzsemle alsó felét egy kis majonézzel és mustárral. Tegyen jégsalátát és pár hagymakarikát a hamburgerzsemlékre, majd helyezzen rá egy-egy burgert.
A burgerekre tegyen ízlés szerint ecetes uborkát és ketchupot, végül a hamburgerzsemlék másik felét tegye a tetejére.