Gnocchi padlizsánnal és rákkal
Ismerd meg népszerű gnocchi padlizsánnal és rákkal receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a gnocchi padlizsánnal és rákkal recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
A padlizsán a legsokoldalúbb zöldség. Lehet párolni, olajban sütni, grillezni, sütőben sütni, pirítani, wokban sütni, mikrózni, tölteni, stb. Ha egészben sütjük, akkor mindig szurkáljuk meg, nehogy szétpukkanjon.
Feeds
4Személy
Preparation time
35Perc
Könnyű
Hozzávalók
- Hozzávalók
- 12 darab közepes méretű rák
- 10 darab koktélparadicsom
- 2 darab fokhagyma gerezd
- 1 darab Knorr Zöldségleveskocka
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 1 evőkanál sűrített paradicsom
- 1 evőkanál brandy
- 120 milliliter száraz fehér bor
- 1 darab padlizsán
- 1 csipetnyi Liszt
- 0 darab extra szűz olíva olaj
- gnocchi
- 500 gramm burgonya
- 150 gramm Liszt
Elkészítési mód
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet