Gyömbéres pác csirkeszárnyhoz
Ismerd meg népszerű gyömbéres pác csirkeszárnyhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a gyömbéres pác csirkeszárnyhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
10Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 2 evőkanál Globus Ketchup
- 1 evőkanál szójaszósz
- 1 evőkanál fokhagymás chili szósz
- 1 evőkanál barnacukor
- 1 teáskanál őrölt római kömény
- 1 teáskanál őrölt gyömbér
Elkészítési mód
- Tegyük a csirkeszárnyakat 10 g sóval ízesített 2 l forrásban lévő vízbe. Újraforrástól számított 5 percig főzzük.
- Ezalatt keverjük össze a ketchupot a szója és a chili szósszal. Adjuk hozzá a barnacukrot, fűszereket, a maradék 12 g sót. Keverjük át alaposan.
- A csirkeszárnyakat csipesszel vagy szűrőkanállal, jó lecsepegtetve, még forrón adjuk a páchoz, keverjük át alaposan, hogy mindenhol érje a keverék. Fedő alatt hagyjuk kihűlni.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet