Lazacderék csípős mangó salsával
Ismerd meg népszerű lazacderék csípős mangó salsával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lazacderék csípős mangó salsával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
40Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 4 darab lazac derék
- 2 evőkanál Hellmann's Chilis szósz
- 1 evőkanál Knorr Grill Fűszerkeverék
- 1 darab mangó
- 1 darab gránátalma
- 0 darab koriander zöld
- 3 evőkanál olíva olaj
- 0 darab fekete bors
- 1 darab citrom reszelt héja és leve
Elkészítési mód
- Locsoljuk le a lazacot olíva olajjal, szórjuk meg citromhéjjal, a Knorr-fűszerkeverékkel és a borssal. Tegyük félre 10 percre.
- Ezalatt vágjuk a mangót kisebb kockákra. Adjuk hozzá a szemekre szedett gránátalmát és a finomra vágott lila hagymát. Adjuk hozzá a szószt, az olíva olajat, a finomra vágott koriander zöldet és a citromlevet. Jól keverjük össze.
- Alumínium tálcán közepesen erős hőfokon grillezzük meg a halat oldalanként 4-5 perc alatt. Tálaljuk a halat a mangós-gránátalmás salsával és friss, ropogós kenyérrel.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet