Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Zöldbabos pisztráng saláta

Zöldbabos pisztráng saláta 

	    
              
Ismerd meg népszerű zöldbabos pisztráng saláta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a zöldbabos pisztráng saláta recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 25 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 100 gramm zöldbab
  • 100 gramm sárgahüvelyű zöldbab
  • 1 csomag Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por
  • 100 gramm füstölt pisztráng
  • 10 darab koktélparadicsom
  • 0.5 csokor kapor
  • 3 evőkanál olíva olaj
  • 3 evőkanál víz

Elkészítés

  1. Mindkét színű zöldbabot főzzük pár perc alatt roppanósra, bő, lobogó, sós vízben. Majd szűrjük le és gyorsan öblítsük le hideg vízzel.

  2. Keverjük ki a Knorr-salátaöntet port 3 ek olíva olajjal és 3 ek vízzel.

  3. Tépkedjük szét a füstölt halat kisebb darabokra, a paradicsomot pedig negyedeljük. A kaprot vágjuk apróra.

  4. Egy keverő tálba tegyük az összetevőket, majd keverjük őket össze alaposan, de óvatosan. Tálaljuk ropogós bagett-pirítóssal.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • KÜLÖNLEGES SALÁTA
  • SALÁTA
  • HAL
  • PISZTRÁNG
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025