Ismerd meg népszerű sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
90 min.
4 People
Közepes
Hozzávalók
25 dekagramm vöröshagyma
60 dekagramm burgonya
4 darab kacsacomb
Elkészítés
A kacsacombokat megtisztítjuk, a tokokat, ha szükséges kis késsel kiszedjük. Ezután ízlés szerint fűszerezzük a KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal és egy kevés majoránnával.
Előmelegített sütőben (160-170°C) először alufóliával lefedve sütjük, amíg félig meg nem puhul.
Ezután a fóliát levesszük és hozzátesszük a cikkekre vágott burgonyát és hagymát, majd készre sütjük. Kínálhatunk mellé párolt lila-káposztát is.
Elkészítés
A kacsacombokat megtisztítjuk, a tokokat, ha szükséges kis késsel kiszedjük. Ezután ízlés szerint fűszerezzük a KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal és egy kevés majoránnával.
Előmelegített sütőben (160-170°C) először alufóliával lefedve sütjük, amíg félig meg nem puhul.
Ezután a fóliát levesszük és hozzátesszük a cikkekre vágott burgonyát és hagymát, majd készre sütjük. Kínálhatunk mellé párolt lila-káposztát is.