Ismerd meg népszerű saslik kolbásszal és gombával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a saslik kolbásszal és gombával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
35 perc
6 fő
Könnyű
Hozzávalók
600 gramm grillkolbász
Hellmann's Chili szósz ízlés szerint
16 darab gomba
1 ek grill fűszerkeverék
1 darab lilahagyma
15 darab zöld olíva bogyó
1 evőkanál olaj
Elkészítés
Vágjuk a kolbászt kb. 1 cm vastag szeletekre. A lilahagymát vágjuk cikkekre, a gombát félbe. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, locsoljuk le az olajjal és jól keverjük össze.
A nyársakra húzzuk fel felváltva a gombát, kolbászt, hagymát, olíva bogyókat. Mindegyik saslikon legyen 3-féle különböző összetevő.
A nyársakat süssük meg közepesen forró grillen 20 perc alatt, időről időre megfordítva őket. A kész nyársakat tálaljuk Hellmann's chili szósszal.
Elkészítés
Vágjuk a kolbászt kb. 1 cm vastag szeletekre. A lilahagymát vágjuk cikkekre, a gombát félbe. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, locsoljuk le az olajjal és jól keverjük össze.
A nyársakra húzzuk fel felváltva a gombát, kolbászt, hagymát, olíva bogyókat. Mindegyik saslikon legyen 3-féle különböző összetevő.
A nyársakat süssük meg közepesen forró grillen 20 perc alatt, időről időre megfordítva őket. A kész nyársakat tálaljuk Hellmann's chili szósszal.