Ismerd meg népszerű mustáros, narancsos pác csirkemellhez, sertés karajhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a mustáros, narancsos pác csirkemellhez, sertés karajhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
600-800g húshoz
50 milliliter olaj
2 evőkanál Globus Mustár
1 darab narancs
1 evőkanál méz
1 teáskanál frissen őrölt feketebors
1 csapott teáskanál őrölt fahéj
Elkészítés
Keverjük össze a mustárt az olajjal, mézzel, fűszerekkel, a narancs reszelt héjával és a kifacsart levével.
Elkészítés
Keverjük össze a mustárt az olajjal, mézzel, fűszerekkel, a narancs reszelt héjával és a kifacsart levével.
Kenjük be vele a húsokat.
Lefóliázva pácoljuk 2 órát szobahőmérsékleten.