A krémes és laktató majonézes krumplisaláta elengedhetelen kelléke a grillpartiknak és a piknikeknek. Ezzel az egyszerű recepttel te is elkészítheted ezt a nagyszerű salátát!
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 kg burgonya
1 darab lilahagyma
300 g tejföl
80 g Globus Majonéz
1 tk Globus Mustár
0,5 tk őrölt fekete bors
1 tk porcukor
Elkészítés
A krumplit héjastól felrakjuk főni, sós vízbe. Ha kész, meghámozzuk és hagyjuk kihűlni.
A tejfölt a majonézzel, mustárral, porcukorral és a borssal simára keverjük. Közben a lilahagymát felkockázzuk és beletesszük. A kihűlt krumplit felkockázzuk szintén és beleforgatjuk a mártásba. Hűtőbe tesszük és hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.
Elkészítés
A krumplit héjastól felrakjuk főni, sós vízbe. Ha kész, meghámozzuk és hagyjuk kihűlni.
A tejfölt a majonézzel, mustárral, porcukorral és a borssal simára keverjük. Közben a lilahagymát felkockázzuk és beletesszük. A kihűlt krumplit felkockázzuk szintén és beleforgatjuk a mártásba. Hűtőbe tesszük és hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.