Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Joghurtos-zelleres pác

Joghurtos-zelleres pác 

	    
              
Ismerd meg népszerű joghurtos-zelleres pác receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a joghurtos-zelleres pác recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 5 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

600-800g húshoz

  • 1 darab kis pohár joghurt
  • 100 milliliter tej
  • 1 evőkanál Globus Mustár
  • 1 evőkanál méz
  • 3 darab angolzeller szár
  • 2 darab fokhagymagerezd
  • 1 csapott teáskanál őrölt fehérbors
  • 16 gramm só

Elkészítés

  1. A zellerszárat szeleteljük fel, a meghámozott fokhagymát roppantsuk meg késlappal. Öntsük fel a tejjel és lassú tűzön, kevergetve forraljuk be a felére. A forró tejhez keverjük hozzá a mézet, fehérborsot. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni!

  2. A joghurtot és a mustárt keverjük simára, adjuk hozzá a fűszeres tejet.

  3. Kenjük be vele a húst, és fóliával lefedve 2 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

  4. Sütés előtt ujjainkkal húzzuk a hússzeletekről a pácot.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • PÁC
  • SZÓSZ
  • PÁCOLT
  • JOGHURT
  • EURÓPAI
  • MEDITERRÁN
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025