Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Borjúdió magyaros libamájjal töltve

Borjúdió magyaros libamájjal töltve 

	    
              
Ismerd meg népszerű borjúdió magyaros libamájjal töltve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a borjúdió magyaros libamájjal töltve recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 80 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 1 evőkanál Rama Vajas Íz
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 2 darab paradicsom
  • 1 darab vöröshagyma
  • 1 teáskanál majoránna
  • 3 darab paprika
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • 30 dekagramm hízott libamáj
  • 70 dekagramm borjódió

Elkészítés

  1. A borjúhús szeleteket egy hegyes késsel felszúrjuk úgy, hogy egy téglalap alakú üreg legyen a belseje. Megszórjuk a kakukkfűvel, sóval és borssal, majd félretesszük amíg elkészítjük a májat. A vöröshagymát megtisztítjuk és felaprítjuk, majd fele margarinon megpirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott zöld paprikát és a paradicsomot, vagy a lecsót.

  2. Megszórjuk a majorannával és az őrölt pirospaprikával. Hozzáadjuk a felszeletelt hízott libamájat.

  3. Egy kicsit hűlni hagyjuk és megtöltjük a borjúdió szeleteket. Hústűvel betűzzük a húsok végét. A maradék margarinnal kikent sütőedénybe tesszük, 1 – 1.5 dl vizet öntünk alá, alufóliával lefedjük, és legalább 60 percig sütjük 170 C fokos sütőben. Levesszük a fóliát, és még 5-8 percig pirítjuk.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • LIBAMÁJ
  • HÚS
  • LIBA
  • ZÖLDSÉGEK
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025