Skip to Content
Globus - Mocskosul finom
Mocskosul finom

Globus - Mocskosul finom

Vannak az étkezések. És vannak a szószozások. Az ételek, amiket majonézzel, ketchuppal vagy mustárral eszünk, egy másik kategóriába repítik a táplálkozást. Itt nincs helye finomkodásnak, még akkor sem, ha a szabályok visszafogottságra intenek. Ha valami mocskosul finom, legyünk csak mocskosak mi magunk is!

A Globus most azokat ünnepli, akik evés közben nem zavartatják magukat. Akiket nem hogy nem feszélyez némi maszat, de még imádják is. Akik ott, és akkor mártogatnak, amikor éppen megkívánják.

A Globus ezzel a kampánnyal szeretné letenni a voksát az étel őszinte élvezete mellett. Mit számít, hogy mennyire instagrammozható az ebéded, ha nem tudod élvezni? Vagy hogy melyik gasztroblogger receptje, ha neked nem is ízlik? Reméljük, hogy egy évtizedek óta jelenlévő márkaként az üzenetünk meghallgatásra talál, és egyre többen, egyre gyakrabban tudunk úgy elmerülni az étel élvezetében, ahogy azt a kampányunk szereplői teszik.

Annyi szabálya van az étkezéseknek, hogy gyakran elfelejtjük: elsősorban élveznünk kellene, ami a tányérunkra kerül. A Globus új reklámfilm sorozatában nincs hiány finom falatokból és olyan karakterekből, akik mernek belefeledkezni a kedvenc kajájukba.

De nézzük meg, mit gondol erről egy korgó gyomrú menyasszony! És, hogy milyen az ebédidő az oviban, ha van mibe mártogatni. Végül a vasárnapi maradék sorsára is fény derül.

ESKÜVŐ

ÓVODA

VASÁRNAPI MARADÉK

És most már mocskosul szép is!

Mostantól új, letisztult külsővel kapható a Globus majonéz és ketchup, kétféle kiszerelésben.

Termékek

Receptek

Kövess minket!