Ismerd meg népszerű sült zöldséges köles receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sült zöldséges köles recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
65 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
200 gramm köles
1 darab Knorr Zöldségleveskocka
500 gramm gomba
1 darab vöröshagyma
1 darab fokhagymagerezd
100 gramm spenótlevél
2 evőkanál repceolaj
200 gramm túró
1 csipetnyi Bors
Elkészítés
Öblítsük le a kölest, és 350ml vízzel tegyük fel főni egy lábosban. Adjuk hozzá a Knorr Zöldségleves kockát, és forraljuk fel.
Alacsony lángon főzzük kb. 20 percig, amíg a leve el nem fő, és a köles kása állagot vesz fel. Vegyük le a tűzről, és tegyük félre hűlni.
Tisztítsuk meg a gombát, és ízlés szerint vágjuk szeletekre vagy kockákra. Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd aprítsuk fel. Mossuk meg a spenótot, és jól csöpögtessük le.
A gombát a hagymával és fokhagymával forró olajon pirítsuk meg, majd, adjuk hozzá a spenótot. Sóval, borssal fűszerezzük.
Keverjük össze a kölessel, és röviden melegítsük össze. Túróval tálaljuk.
Elkészítés
Öblítsük le a kölest, és 350ml vízzel tegyük fel főni egy lábosban. Adjuk hozzá a Knorr Zöldségleves kockát, és forraljuk fel.
Alacsony lángon főzzük kb. 20 percig, amíg a leve el nem fő, és a köles kása állagot vesz fel. Vegyük le a tűzről, és tegyük félre hűlni.
Tisztítsuk meg a gombát, és ízlés szerint vágjuk szeletekre vagy kockákra. Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd aprítsuk fel. Mossuk meg a spenótot, és jól csöpögtessük le.
A gombát a hagymával és fokhagymával forró olajon pirítsuk meg, majd, adjuk hozzá a spenótot. Sóval, borssal fűszerezzük.
Keverjük össze a kölessel, és röviden melegítsük össze. Túróval tálaljuk.