Őszi sült zöldségek hollandi mártással
Ismerd meg népszerű őszi sült zöldségek hollandi mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az őszi sült zöldségek hollandi mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Adjunk friss zöldfűszereket, pl. petrezselyemzöldet, metélőhagymát a szószhoz. A gombát ne vágjuk össze, ha elég kicsik.
Feeds
4Személy
Preparation time
60Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 4 darab közepes burgonya
- 2 darab édesburgonya
- 500 gramm sütőtök
- 2 darab lilahagyma
- 2 evőkanál olíva olaj
- 250 gramm gomba
- 1 darab csemege kukorica konzerv
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 1 csomag Knorr Hollandi mártás
- 125 gramm Rama Vajas Íz
- 1 evőkanál citromlé
Elkészítési mód
- Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Hámozzuk meg a krumplit , az édesburgonyát és a sütőtököt, majd kockázzuk fel őket. Vágjuk fel a hagymát. Locsoljuk le őket olíva olajjal. Ízesítsük egy kis sóval és frissen őrölt fekete borssal. Süssük meg a sütőben kb. 35 perc alatt őket.
- Ezalatt negyedeljük fel a gombát. Pirítsuk meg olíva olajon 7-8 perc alatt. Szórjuk meg petrezselyem zölddel, ízesítsük sóval, borssal, citromlével. Szűrjük le és öblítsük le a csemege kukoricát. Keverjük össze a zöldségeket.
- Készítsük el a Knorr Hollandi mártást a csomagoláson leírtak szerint. Locsoljuk le vele a kész zöldségeket tálalás előtt.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet