Kapros, citromos, majonézes pác halakhoz
Ismerd meg népszerű kapros, citromos, majonézes pác halakhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kapros, citromos, majonézes pác halakhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
5Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 50 milliliter olívaolaj
- 2 evőkanál Globus Majonéz
- 3 szál friss kapor zöld
- 2 evőkanál citromlé
- 1 teáskanál reszelt citromhéj
Elkészítési mód
- Keverjük a majonézhez az olajat, citromlevet és citromhéjat.
- A kaprot tépkedjük nagyobb darabokra, majd keverjük a páchoz.
- Dörzsöljük be vele a halat, majd lefóliázva tegyük hűtőbe kb. 1 órára.
- Sütés előtt távolítsuk el a kaprot róla, sózzuk.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet