Pikáns majonézes pác csirkemellhez
Ismerd meg népszerű pikáns majonézes pác csirkemellhez receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a pikáns majonézes pác csirkemellhez recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
5Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 1 darab lime
- 2 evőkanál Globus Majonéz
- 1 darab chili paprika
- 1 csokor koriander zöld
- 4 szem szegfűbors
- 2 darab zúzott fokhagymagerezd
Elkészítési mód
- Keverjük össze a majonézt a lime reszelt héjával, kifacsart levével és a zúzott fokhagymával.
- Magozzuk ki a chilit, vágjuk vékony csíkokra, mossuk meg a koriander zöldet, papírtörlővel jól szárítsuk meg. A szegfűbors szemeket kés lapjával roppantsuk meg.
- Jól dörzsöljük be a majonézzel a csirkét. Rakjuk közé a chilit, szegfűborsot és a koriander zöldet levéllel, szárral együtt. Lefóliázva pácoljuk 3 órát a hűtőben. Sütés előtt távolítsuk el a koriander zöldet, chilit, szegfűborsdarabokat és fokhagymát.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet