Szójás, gyömbéres pác halakhoz
Ismerd meg népszerű szójás, gyömbéres pác halakhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a szójás, gyömbéres pác halakhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
10Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 1 evőkanál Globus Mustár
- 2 evőkanál szójaszósz
- 1 darab gyömbér (3 cm)
- 1 evőkanál halszósz
- 50 milliliter napraforgó olaj
- 1 evőkanál szezámolaj
- 2 darab fokhagymagerezd
- 12 gramm só
Elkészítési mód
- A megmosott (nem szükséges meghámozni) gyömbért szeleteljük fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
- Keverjük a mustárhoz az olajokat, szószokat, gyömbért, fokhagymát.
- Kenjük be vele a halszeleteket. Fóliával lefedve 1 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.
- Sütés előtt halszeletek felületéről húzzuk le ujjainkkal a pácot, sózzuk, burgonyakeményítőbe forgatva, félbő olajban süssük készre.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet