Füstölt makrélakrémes mini szendvicsek
Ismerd meg népszerű füstölt makrélakrémes mini szendvicsek receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a füstölt makrélakrémes mini szendvicsek recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
15Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 1 darab füstölt makréla
- 120 gramm túró
- 6 darab magos kenyér szelet
- 2 evőkanál Hellmann's Real majonéz
- 1 darab Hagyma
- 1 csokor petrezselyem zöld
- darab Rama Classic
Elkészítési mód
- Szedjük le a füstölt halról a bőrt és vegyük ki a szálkáit. Majd törjük össze a húst egy villával.
- Keverjük össze a túrót a majonézzel, a hallal és a finomra vágott hagymával.
- Vágjuk a magos kenyér szeleteket kisebb háromszögekre, vagy négyzetekre és kenjük meg a halpástétommal őket. Díszítsük friss petrezselyem zölddel a szendvicseket.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet