Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Sajtos rúd

Sajtos rúd 

	    
              
Ismerd meg népszerű sajtos rúd receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sajtos rúd recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 50 perc
  • 8 fő
  • Könnyű 

a tésztához (kb. 50db sajtos rúdhoz)

  • 250 gramm liszt
  • 125 gramm Rama Vajas Íz
  • 0.5 kiskanál só
  • 1 késhegy őrölt pirospaprika
  • 250 gramm reszelt sajt
  • 1 evőkanál tejföl

A kenéshez

  • 1 darab tojás

A szóráshoz

  • 20 gramm reszelt sajt

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.

  2. A lisztet szitáljuk bele egy nagyobb tálba. Morzsoljuk el a Rama Vajas Ízzel. Adjuk hozzá a sót, piros paprikát, a reszelt sajtot és a tejfölt, majd gyúrjuk össze. Ha nem állna össze, adjunk hozzá még egy kevés tejfölt.

  3. Nyújtsuk ki a tésztát lisztezett asztalon ujjnyi vastagságúra. Vágjuk fel csíkokra, kenjük le tojással, és szórjuk meg ízlés szerint kevés reszelt sajttal.

  4. Helyezzük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, és előmelegített sütőben süssük 15-20 percig, amíg szép piros nem lesz.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • TÍZÓRAI
  • UZSONNA
  • SÓS SÜTEMÉNYEK
  • SÜTEMÉNY
  • TÉSZTA
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025