Őszi paradicsomos zöldségragu
Ismerd meg népszerű őszi paradicsomos zöldségragu receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az őszi paradicsomos zöldségragu recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Tálaljuk egy kanál joghurttal. Variáljuk a zöldségeket, használjunk sütőtököt, gombát, répát, stb.
Feeds
4Személy
Preparation time
50Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 4 darab burgonya
- 1 marék fodros kel
- 1 darab Hagyma
- 1 darab fokhagyma gerezd
- 1 darab piros kaliforniai paprika
- 1 darab fehérbab konzerv
- 1 darab Knorr Toszkán paradicsomleves bazsalikommal
- darab néhány kakukkfű ág
- darab só, bors
- 2 evőkanál Rama Vajas Íz
Elkészítési mód
- Hámozzuk meg és kockázzuk fel a krumplit. Vágjuk ki a kelkáposzta vastag ereit, vágjuk darabokra, majd daraboljuk fel a leveleit is. Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Magozzuk ki és vágjuk apróra a paprikát. Szűrjük le a babot.
- Egy lábosban lassan pirítsuk meg a hagymát, a fokhagymát és a kelkáposzta erének darabjait 2 ek Rama Vajas Ízen kb. 10 perc alatt. Adjuk hozzá a krumplit és a kakukkfű ágakat. Öntsünk rá 300 ml vizet, majd a Knorr tasak tartalmát. Hozzuk forrásba, majd főzzük 15 percig.
- Ezalatt pirítsuk meg a paprikát 1 ek vajas ízen, míg puhulni nem kezd. Adjuk hozzá a babot és a kel leveleit is. Majd adjuk a többi zöldséghez. Pároljuk további 5 percig. Tálaljuk fokhagymás bagettel.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet