Ismerd meg népszerű rakott húsos, gombás palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a rakott húsos, gombás palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
50 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 dl víz
40 dekagramm csirkemell filé
10 dekagramm liszt
5 evőkanál napraforgó olaj
1 dl Főzőtejszín
10 dekagramm trappista sajt
1 dl szódavíz
1 darab nyers tojás
20 dekagramm friss gomba
1 dl 2,8 % -os tej
Elkészítés
A húst vágjuk csíkokra, a szeletelt gombát csepegtessük le.
Az olajon pirítsuk le a húst és a gombát, majd tegyük rá a vízzel, főzőtejszínnel elkevert KNORR Tejszínes gombás pulykaszeletek Rafinériát.
Forraljuk ki , majd az előzőleg megsütött palacsintákat a raguval együtt rétegezzük hőálló tálba .
A tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és előmelegített közepesen meleg sütőben 20 percig süssük.
Elkészítés
A húst vágjuk csíkokra, a szeletelt gombát csepegtessük le.
Az olajon pirítsuk le a húst és a gombát, majd tegyük rá a vízzel, főzőtejszínnel elkevert KNORR Tejszínes gombás pulykaszeletek Rafinériát.
Forraljuk ki , majd az előzőleg megsütött palacsintákat a raguval együtt rétegezzük hőálló tálba .
A tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és előmelegített közepesen meleg sütőben 20 percig süssük.