Lengyel húsos palacsinta
Ismerd meg népszerű lengyel húsos palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lengyel húsos palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
60Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 1 evőkanál Rama Vajas Íz
- 1 darab vöröshagyma
- 2 darab tojás
- 250 milliliter tej
- 7 evőkanál liszt
- 1 csipetnyi só, bors
- 0.5 kilogramm főtt leveshús
Elkészítési mód
- Keverjük össze a lisztet, tojást és 10 dkg olvasztott margarint. Fokozatosan, folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a tejet. Ízesítsük egy csipet sóval és hagyjuk pihenni 10 percig. Ezután süssünk palacsintákat a tésztából.
- Dinszteljük meg egy kis margarinon a megpucolt és a szeletekre vágott hagymát, adjuk hozzá a leveshúst és keverjük össze.
- A húst a hagymával daráljuk le húsdarálón.
- Adjunk a töltelékhez egy kis borsot és 2 gerezd lereszelt fokhagymát.
- Töltsük meg a palacsintákat a töltelékkel, majd tekerjük össze.
- Olvasztott margarinon pirítsuk meg a palacsinták mindkét oldalát. Tálaljuk forró húslevessel vagy paradicsomlevessel.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet