Grillezett saslik rákkal és ananásszal, kapros salsával
Ha fából készült nyársakat használunk, akkor áztassuk be őket használat előtt vízbe.
Feeds
4Személy
Preparation time
40Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 24 darab nyers, pucolt rák
- 4 ek Hellmann's Édes Chili szósz
- 1 tk grill fűszerkeerék
- 300 gramm ananász
- 1 darab piros kaliforniai paprika
- 3 darab Paradicsom
- 2 evőkanál kapribogyó
- 1 darab lilahagyma
- 1 darab fokhagymagerezd
- 1 csokor koriander zöld
- 1 citrom leve
- 4 evőkanál olíva olaj
Elkészítési mód
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet