Gulyásleves

A gulyásleves egyike azon ételeinknek, amelyek kifejezetten magyar ételkülönlegességnek számítanak, és mind itthon, mind külföldön nagy népszerűségnek örvend. Mi most az alapreceptet mutatjuk be.
Feeds
4Személy
Preparation time
60Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 50 dekagramm marhahús (lábszár vagy nyak)
- 20 dekagramm vöröshagyma
- 5 darab fokhagymagerezd
- 20 dekagramm sárgarépa
- 10 dekagramm zeller
- 10 dekagramm fehérrépa
- 40 dekagramm burgonya
- 1 evőkanál fűszerpaprika
- 2 darab Knorr Marhahúsleves-kocka
- 1 teáskanál Delikát ételízesítő
- 3 gramm őrölt kömény
- 3 gramm őrölt bors
- 2 evőkanál sertészsír
Elkészítési mód

Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet