Lecsós gesztenyés libamáj
Ismerd meg népszerű lecsós gesztenyés libamáj receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lecsós gesztenyés libamáj recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
6Személy
Preparation time
30Perc
Közepes
Hozzávalók
- 3 darab paradicsom
- 2 darab vöröshagyma
- 1 teáskanál majoránna
- 3 darab fokhagymagerezd
- 1 teáskanál zsír
- 2 darab paprika
- 30 dekagramm gesztenye
- 1 evőkanál őrölt pirospaprika
- 60 dekagramm hízott libamáj
Elkészítési mód
- A vöröshagymát megtisztítjuk nagyobb darabokra vágjuk, és zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott zöld paprikát, paradicsomot (vagy a lecsót)és a szétzúzott fokhagymát.
- Beleszórjuk az őrölt pirospaprikát felöntjük egy fél dl vízzel és pár percig lassú tűzön pároljuk. Amikor újra a zsírjára sült, hozzáadjuk a felszeletelt libamájat és a felszeletelt gesztenyét
- Megszórjuk a majorannával és pár perc alatt készre sütjük. A sütés végén ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet