Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel
Ismerd meg népszerű Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
60Perc
Közepes
Hozzávalók
- 2 evőkanál Rama Vajas Íz
- 1 dl víz
- 1 darab vöröshagyma
- 1 darab tojás
- 1 teáskanál bors
- 10 dekagramm szalonna
- 1 csipetnyi szerecsendió
- 1 darab zsemle
- 1 teáskanál Globus Mustár
- 20 dekagramm libamáj
- 4 darab libanyakbőr
- 10 dekagramm libahús
Elkészítési mód
- A libamájat pár percre forrásban lévő vízbe tesszük. Kivesszük és ha egy kicsit hűlt a szalonnával, a főtt libahússal és a kifacsart zsemlével, amit előtte 1.5 dl vízben áztattunk, apró lyukú húsdarálón ledaráljuk.
- A vöröshagymát apróra vágjuk és 1 kanál margarinon üvegesre pirítjuk. Ha egy kicsit hűlt, a darált masszához adjuk. Hozzákeverjük a tojást és a mustárt. Ízesítjük sóval, borssal, majorannával és a reszelt szerecsendióval. A libanyakbőr egyik felét összetűzzük fogpiszkálóval és a masszával megtöltjük őket. A másik végét is betűzzük.
- 1 kanál margarinnal kikent tepsibe rakjuk, lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet