Sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával
Ismerd meg népszerű sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
90Perc
Közepes
Hozzávalók
- 25 dekagramm vöröshagyma
- 60 dekagramm burgonya
- 4 darab kacsacomb
Elkészítési mód
- A kacsacombokat megtisztítjuk, a tokokat, ha szükséges kis késsel kiszedjük. Ezután ízlés szerint fűszerezzük a KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal és egy kevés majoránnával.
- Előmelegített sütőben (160-170°C) először alufóliával lefedve sütjük, amíg félig meg nem puhul.
- Ezután a fóliát levesszük és hozzátesszük a cikkekre vágott burgonyát és hagymát, majd készre sütjük. Kínálhatunk mellé párolt lila-káposztát is.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet