Serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben
Ismerd meg népszerű serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
45Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 400 gramm csirkemell filé
- 1 darab Knorr Tyúkhúsleveskocka
- 3 evőkanál olíva olaj
- 5 szelet toast kenyér
- 0.25 pohár dióbél
- 100 gramm kékpenészes sajt
- 1 darab hagyma
- 100 gramm margarin
- 1 evőkanál provanszi fűszerkeverék
Elkészítési mód
- Keverjük ki a szétnyomkodott Knorr-kockát 3 evőkanál olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a csirkemelleket. Ezután süssük meg forró serpenyőben 7-8 perc alatt.
- Közben készítsük el a bundát. Margarinon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fűszereket, kockákra vágott kenyeret, az összevágott dióbelet és a szétmorzsolt sajtot. Keverjük össze alaposan.
- Tegyük a csirkemellre, majd fordítsuk meg és süssük rá, hogy jó ropogós kéreg legyen belőle. Rásüthetjük sütőben is.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet