Fogasfilé zöldsalátával
Ismerd meg népszerű fogasfilé zöldsalátával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a fogasfilé zöldsalátával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Tegyünk a salátába uborkát és pirított napraforgó magot is. Tálaljuk ropogós, rusztikus fehér kenyérrel.
Feeds
4Személy
Preparation time
25Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 350 gramm fogasfilé
- 1 csomag saláta mix
- 10 darab koktélparadicsom
- 2 evőkanál balzsamecet
- 1 evőkanál méz
- 0 darab olíva olaj
- 0 darab fekete bors
- 0.5 csokor Metélőhagyma
- 1 darab Knorr Zöldségleveskocka
Elkészítési mód
- Porciózzuk ki a fogasfilét 4 darabra. Kissé irdaljuk be a bőrénél. Ízesítsük a filét egy kis frissen őrölt fekete borssal és sóval. Pirítsuk meg a halat bőrös felével lefelé 3-4 perc alatt. Majd vegyük le a tűzről.
- Takarjuk le alufóliával és pihentessük kicsit. Mossuk meg és felezzük meg a koktélparadicsomokat. Keverjük össze a salátával.
- Oldjuk fel a leveskockát egy dl meleg vízben, majd keverjük el kb. 3 ek olíva olajjal, a balzsamecettel és a mézzel. Jól keverjük össze. Adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát. Tálaljuk a halat a saláta tetején, majd locsoljuk le a dresszinggel.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet