Halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval
Ismerd meg népszerű halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
15Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 6 szelet szendvicskenyér
- 2 evőkanál Hellmann's Real majonéz
- 100 gramm füstölt makréla
- 2 darab keményre főtt tojás
- 1 evőkanál kapribogyó
- 4 darab koktélparadicsom
- 1 teáskanál paradicsompüré
- darab petrezselyem zöld
- 1 evőkanál Rama Classic
- 1 csipetnyi feketebors
Elkészítési mód
- A halat és a tojást jól törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá a paradicsompürét, majonézt és feketeborsot. Alaposan keverjük össze.
- Szűrjük le a kapribogyót és keverjük a pástétomhoz.
- Kissé pirítsuk meg a kenyérszeleteket, majd vágjuk őket félbe 2-2 háromszöggé. Kenjük meg őket margarinnal. Majd helyezzünk rájuk 1-1 evőkanál pástétomot.
- Vágjuk negyedekbe a koktélparadicsomokat, majd a petrezselyem zölddel és a paradicsom negyedekkel dekoráljuk a szendvicseket.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet