Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval

Halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval 

	    
              
Ismerd meg népszerű halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 15 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 6 szelet szendvicskenyér
  • 2 evőkanál Hellmann's Real majonéz
  • 100 gramm füstölt makréla
  • 2 darab keményre főtt tojás
  • 1 evőkanál kapribogyó
  • 4 darab koktélparadicsom
  • 1 teáskanál paradicsompüré
  • darab petrezselyem zöld
  • 1 evőkanál Rama Classic
  • 1 csipetnyi feketebors

Elkészítés

  1. A halat és a tojást jól törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá a paradicsompürét, majonézt és feketeborsot. Alaposan keverjük össze.

  2. Szűrjük le a kapribogyót és keverjük a pástétomhoz.

  3. Kissé pirítsuk meg a kenyérszeleteket, majd vágjuk őket félbe 2-2 háromszöggé. Kenjük meg őket margarinnal. Majd helyezzünk rájuk 1-1 evőkanál pástétomot.

  4. Vágjuk negyedekbe a koktélparadicsomokat, majd a petrezselyem zölddel és a paradicsom negyedekkel dekoráljuk a szendvicseket.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • BRUNCH
  • REGGELI
  • VACSORA
  • TÍZÓRAI
  • UZSONNA
  • SZENDVICS
  • PÁSTÉTOM
  • SZENDVICSKRÉM
  • HAL
  • SZENDVICSEK ÉS TEKERCSEK
  • PARADICSOM
  • MEDITERRÁN
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025