Kelkáposzta ragu hajdinával
Ismerd meg népszerű kelkáposzta ragu hajdinával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kelkáposzta ragu hajdinával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
85Perc
Közepes
Hozzávalók
- 200 gramm kelkáposzta
- 1 darab vöröshagyma
- 2 darab sárgarépa
- 2 evőkanál repceolaj
- 2 darab Knorr Zöldségleveskocka
- 100 gramm hajdina
- 1 darab konzerv fekete bab
- 1 löttyintés citromlé
- 1 csipetnyi Bors
Elkészítési mód
- A kelkáposztát mossuk meg, és távolítsuk el a gyökerét. Hámozzuk meg a hagymát és a sárgarépát, majd vágjuk fel őket.
- A hagymát és a sárgarépát egy nagy lábasban forró olajon kezdjük el pirítani. Adjuk hozzá a kelkáposztát, és kevergetve folytassuk a sütést.
- Adjunk hozzá 1,2 liter vizet, forraljuk fel, majd tegyük bele a Knorr Zöldségleves kockákat. Fedjük le, és alacsony-közepes lángon körülbelül 15 percig főzzük.
- Adjuk hozzá a hajdinát, és főzzük további 20 percig. Ezután adjuk hozzá a lecsöpögtetett konzerv babot, és forraljuk fel.
- Ízesítsük citromlével, sóval és borssal.
Tápérték
- Dióféle mentes
- Vegán
- Vegetáriánus
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet