Friss kukoricapolenta sült bakszakállal és kelpesztóval
Ismerd meg népszerű kukoricapolenta sült bakszakállal és kelpesztóval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kukoricapolenta sült bakszakállal és kelpesztóval recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
70Perc
Könnyű
Hozzávalók
- Köret
- 3 darab meghámozott és felvágott fekete bakszakáll
- 1 darab félholdacskákra vágott hagyma
- 200 gramm friss szójabab
- 200 gramm megmosott spenót
- Kelpesztó:
- 100 gramm megmosott, felvágott, blansírozott kel
- 1 gerezd fokhagyma
- 50 gramm parmezán
- 60 gramm dió
- 1 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál Knorr Házias Zöldség Levesalap
- Friss Polenta:
- 4 evőkanál mogyoróolaj
- 6 darab csemegekukorica
- 1 evőkanál Knorr Házias Zöldség Levesalap
Elkészítési mód
Tápérték
- Vegetáriánus
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet