Halas egytál krumplival és hollandi mártással
Ismerd meg népszerű halas egytál krumplival és hollandi mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a halas egytál krumplival és hollandi mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
55Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 4 darab nagyobb burgonya
- 50 milliliter tej
- 600 gramm lazac
- 0 darab Delikát ételízesítő
- 3 evőkanál kapor vagy petrezselyem zöld
- 0 darab fél kiskanál őrölt feketebors
- 1 csomag Knorr Hollandi mártás
Elkészítési mód
- Melegítsük elő asütőt 200 °C-ra. Hámozzuk meg és daraboljuk össze a krumplit kisebb darabokra. Tegyük egy lábosba és főzzük 10-15 percig. Szűrjük le jól és keverjük össze a tejjel és margarinnal.
- Ezalatt forrázzuk le delikátos vízzel a halat, majd szedjük kisebb darabokra. Készítsük el a hollandi mártást és adjuk hozzá a finomra vágott zöldfűszereket a frissen őrölt feketeborssal együtt.
- Kenjünk ki egy sütőtálat margarinnal. Tegyük a haldarabokat az aljára. Öntsük le a szósszal. Erre pedig helyezzük a krumplipürét. Tegyük be a sütőbe és süssük 25 percig, míg a burgonya aranybarna nem lesz.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet