Ismerd meg népszerű a karácsonyi habcsókok receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a karácsonyi habcsókok recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
140 perc
1 fő
Könnyű
Hozzávalók
15 dekagramm porcukor
2 darab tojásfehérje
Elkészítés
A tojásfehérjéket,a cukrot,ecetet egy fém tálba tesszük.
Vizet forralunk egy edényben és erre ráhelyezzük a tálat, és gőz felett keményre verjük a cukorral és az ecettel a habot.
Ezután nyomózsákba tesszük a kemény habot, sütőpapírral bélelt tepsibe köröket nyomunk belőle.
70-80C-on 120 percig szárítjuk a habcsókokat a sütőben.
Amikor kész ízlés szerint díszíthetjük és tálaljuk.
Elkészítés
A tojásfehérjéket,a cukrot,ecetet egy fém tálba tesszük.
Vizet forralunk egy edényben és erre ráhelyezzük a tálat, és gőz felett keményre verjük a cukorral és az ecettel a habot.
Ezután nyomózsákba tesszük a kemény habot, sütőpapírral bélelt tepsibe köröket nyomunk belőle.
70-80C-on 120 percig szárítjuk a habcsókokat a sütőben.
Amikor kész ízlés szerint díszíthetjük és tálaljuk.