Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Tavaszi sült zöldségek

Tavaszi sült zöldségek 

	    
              
Ismerd meg népszerű tavaszi sült zöldségek receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a tavaszi sült zöldségek recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 100 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 400 gramm színes répa (lila, sárga, piros)
  • 500 gramm újkrumpli
  • 300 gramm karfiol
  • 500 gramm brokkoli
  • 1 darab egész fokhagyma
  • 2 teáskanál étkezési keményítő
  • 2 teáskanál mediterrán fűszerkeverék
  • 4 teáskanál olívaolaj
  • 2 teáskanál kendermag
  • 1 pohár natúr joghurt

Elkészítés

  1. A répákat és az újkrumplit hámozzuk meg és vágjuk szeletekre. A karfiolt és a brokkolit szedjük szét virágaira. A fej foghagymát vágjuk félbe.

  2. Keverjük össze a répát, a krumplit és a karfiolt a keményítővel és tegyük a fokhagymával együtt egy sütőpapírral bélelt tepsire.

  3. A mediterrán fűszerkeveréket keverjük össze az olívaolajjal és 4 teáskanál vízzel. Majd locsoljuk meg vele a zöldségeket.

  4. 180 fokos előmelegített sütőben körülbelül 20 percen keresztül süssük. Forgassuk át a zöldségeket, adjuk hozzá a brokkolit és további 20 percig süssük. Tálaljuk kendermaggal.

  5. Séf tipp: Tálaljuk joghurtos mártogatóssal és apróra vágott friss zöldfűszerekkel.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • KÜLÖNLEGES SALÁTA
  • VEGETÁRIÁNUS
  • VEGETÁRIÁNUS SÜLT
  • CSŐBEN SÜLT ZÖLDSÉGEK
  • ZÖLDSÉGEK
  • EURÓPAI
  • VEGETARIAN
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025