Ismerd meg népszerű sütőtálas csirke kéksajttal és dióval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sütőtálas csirke kéksajttal és dióval recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
300 gramm árpagyöngy, főtt
2 darab csirkemell filé
1 darab Hagyma
8 darab gomba
5 darab aszalt paradicsom
100 gramm kékpenészes sajt
100 gramm tejföl 20%-os
1 marék dióbél
1 csokor petrezselyem zöld
darab feketebors
1 evőkanál Rama Classic
Elkészítés
Vágjuk a csirkemellet 1x1 cm-es kockákra és pirítsuk meg egy serpenyőben. A hagyymát és a gombát vágjuk kisebb darabokra. Adjuk a csirkéhez és pirítsuk együtt egy darabig.
Egy tálban keverjük össze a megpirult csirkét és gombát az előre megfőzött árpagyönggyel, dióval, feldarabolt aszalt paradicsommal, petrezselyem zölddel és borssal. Adjuk hozzá a tejfölt, jól keverjük össze.
Tegyük át egy margarinnal kikent sütőtálba és morzsoljuk rá a kékpenészes sajtot. Fedjük le alufóliával és helyezzük 200 ° C-os sütőbe 15 percre. for 15 minutes.
Elkészítés
Vágjuk a csirkemellet 1x1 cm-es kockákra és pirítsuk meg egy serpenyőben. A hagyymát és a gombát vágjuk kisebb darabokra. Adjuk a csirkéhez és pirítsuk együtt egy darabig.
Egy tálban keverjük össze a megpirult csirkét és gombát az előre megfőzött árpagyönggyel, dióval, feldarabolt aszalt paradicsommal, petrezselyem zölddel és borssal. Adjuk hozzá a tejfölt, jól keverjük össze.
Tegyük át egy margarinnal kikent sütőtálba és morzsoljuk rá a kékpenészes sajtot. Fedjük le alufóliával és helyezzük 200 ° C-os sütőbe 15 percre. for 15 minutes.