Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Sütőtálas csirke kéksajttal és dióval 

	    
              
Ismerd meg népszerű sütőtálas csirke kéksajttal és dióval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sütőtálas csirke kéksajttal és dióval recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 60 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 300 gramm árpagyöngy, főtt
  • 2 darab csirkemell filé
  • 1 darab Hagyma
  • 8 darab gomba
  • 5 darab aszalt paradicsom
  • 100 gramm kékpenészes sajt
  • 100 gramm tejföl 20%-os
  • 1 marék dióbél
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • darab feketebors
  • 1 evőkanál Rama Classic

Elkészítés

  1. Vágjuk a csirkemellet 1x1 cm-es kockákra és pirítsuk meg egy serpenyőben. A hagyymát és a gombát vágjuk kisebb darabokra. Adjuk a csirkéhez és pirítsuk együtt egy darabig.

  2. Egy tálban keverjük össze a megpirult csirkét és gombát az előre megfőzött árpagyönggyel, dióval, feldarabolt aszalt paradicsommal, petrezselyem zölddel és borssal. Adjuk hozzá a tejfölt, jól keverjük össze.

  3. Tegyük át egy margarinnal kikent sütőtálba és morzsoljuk rá a kékpenészes sajtot. Fedjük le alufóliával és helyezzük 200 ° C-os sütőbe 15 percre. for 15 minutes.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • SÜLT HÚS
  • CSIRKE
  • HÚSOS ÉTELEK
  • SÜLT CSIRKE
  • CSŐBEN SÜLT ÉTEL
  • SAJT
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025