Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Spenót és kelkáposzta saláta

Spenót és kelkáposzta saláta 

	    
              
Ismerd meg népszerű spenót és kelkáposzta saláta​ receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a spenót és kelkáposzta saláta​ recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 25 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 1 teáskanál szezámolaj
  • 250 gramm tofu
  • 1 gerezd Fokhagyma
  • 200 gramm spenótlevél
  • 200 gramm kelkáposzta
  • 100 gramm szárított paradicsom
  • 2 darab avokádó
  • 2 darab citrom leve és héja
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 1 adag teljes kiörlésű kruton vagy édesburgonya chips (tálaláshoz)

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben szezám olajon pirítsuk meg a kis kockákra vágott tofut.

  2. Apróra vágott fokhagymával, sóval és borssal fűszerezzük.

  3. Egy papírtörtővel fedett tányérra tesszük.

  4. Keverjük össze az apróra vágott spenótot, a felszeletelt és előfözött kelkáposztával, a félbevágott szárított paradicsommal. Az avokádót vágjuk félbe, távolísuk el a magját és kockázzuk fel. Keverjük össze a zöldségeket a citrom levével és reszelt héjával, valamint az olívaolajjal.

  5. A salátát tegyük egy tálba és szórjuk meg a pirított tofu kockákkal.

  6. Séf tipp: A frissen készített teljes kiőrlésű kruton vagy édesburgonya chips extra rostot adhatnak salátának.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • KELKÁPOSZTA
  • KÜLÖNLEGES SALÁTA
  • VEGETÁRIÁNUS
  • VEGÁN
  • SALÁTA
  • ZÖLDSÉGEK
  • EURÓPAI
  • VEGETARIAN
  • VEGAN
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025