Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Lengyel húsos palacsinta

Lengyel húsos palacsinta 

	    
              
Ismerd meg népszerű lengyel húsos palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lengyel húsos palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 60 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 1 evőkanál Rama Vajas Íz
  • 1 darab vöröshagyma
  • 2 darab tojás
  • 250 milliliter tej
  • 7 evőkanál liszt
  • 1 csipetnyi só, bors
  • 0.5 kilogramm főtt leveshús

Elkészítés

  1. Keverjük össze a lisztet, tojást és 10 dkg olvasztott margarint. Fokozatosan, folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a tejet. Ízesítsük egy csipet sóval és hagyjuk pihenni 10 percig. Ezután süssünk palacsintákat a tésztából.

  2. Dinszteljük meg egy kis margarinon a megpucolt és a szeletekre vágott hagymát, adjuk hozzá a leveshúst és keverjük össze.

  3. A húst a hagymával daráljuk le húsdarálón.

  4. Adjunk a töltelékhez egy kis borsot és 2 gerezd lereszelt fokhagymát.

  5. Töltsük meg a palacsintákat a töltelékkel, majd tekerjük össze.

  6. Olvasztott margarinon pirítsuk meg a palacsinták mindkét oldalát. Tálaljuk forró húslevessel vagy paradicsomlevessel.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HÚSOS ÉTELEK
  • HÚSOS PALACSINTA
  • PALACSINTÁK ÉS GOFRIK
  • HÚS
  • TYÚK
  • LENGYEL
	    
            

Kapcsolódó receptek

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025