Ismerd meg népszerű a karácsonyi rumpuncs receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a karácsonyi rumpuncs recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
10 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 darab lime leve
3 cm fahéj
500 milliliter vörösbor
5 darab szegfűszeg
100 milliliter rum
4 evőkanál kristálycukor
4 darab narancs karika
250 milliliter Lipton Gold fekete tea
4 darab lime karika
4 evőkanál piros áfonya
4 cm narancshéj
250 milliliter 100%-os narancslé
Elkészítés
Öntsük a narancslevet, a teát és a rumot a vörösborhoz. Adjuk hozzá a fűszereket, a cukrot és az áfonyát.
Melegítsük föl forróra, de ne forrjon, különben az alkohol elpárolog belőle. Csavarjuk hozzá a lime levet és adjuk hozzá a friss narancs karikákat és a lime karikákat. Tálaljuk forrón.
Elkészítés
Öntsük a narancslevet, a teát és a rumot a vörösborhoz. Adjuk hozzá a fűszereket, a cukrot és az áfonyát.
Melegítsük föl forróra, de ne forrjon, különben az alkohol elpárolog belőle. Csavarjuk hozzá a lime levet és adjuk hozzá a friss narancs karikákat és a lime karikákat. Tálaljuk forrón.