Ismerd meg népszerű kacsasült fokhagymával és szalonnával tűzdelve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kacsasült fokhagymával és szalonnával tűzdelve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
90 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
2 darab fokhagymagerezd
25 dekagramm bacon
1 darab filézett kacsamell
Elkészítés
A kacsamellet megtisztítjuk, két ujjnyi távolságokra bevagdaljuk. Befűszerezzük, és a lyukakba belehelyezzük a bacont és a fokhagyma gerezdeket.
Tepsibe helyezzük, kevés vizet teszünk alá, és letakarjuk fóliával. kb 180-200 fokon 70 percig pároljuk. Amikor megpárolódott, levesszük a fóliát, és kevés olajjal meglocsoljuk a húst, 10 percig sütjük amíg szép aranyszínű lesz
Elkészítés
A kacsamellet megtisztítjuk, két ujjnyi távolságokra bevagdaljuk. Befűszerezzük, és a lyukakba belehelyezzük a bacont és a fokhagyma gerezdeket.
Tepsibe helyezzük, kevés vizet teszünk alá, és letakarjuk fóliával. kb 180-200 fokon 70 percig pároljuk. Amikor megpárolódott, levesszük a fóliát, és kevés olajjal meglocsoljuk a húst, 10 percig sütjük amíg szép aranyszínű lesz