Halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval
Ismerd meg népszerű halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a halpástétomos szendvics paradicsommal és kapribogyóval recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
15 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
6 szelet szendvicskenyér
2 evőkanál Hellmann's Real majonéz
100 gramm füstölt makréla
2 darab keményre főtt tojás
1 evőkanál kapribogyó
4 darab koktélparadicsom
1 teáskanál paradicsompüré
darab petrezselyem zöld
1 evőkanál Rama Classic
1 csipetnyi feketebors
Elkészítés
A halat és a tojást jól törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá a paradicsompürét, majonézt és feketeborsot. Alaposan keverjük össze.
Szűrjük le a kapribogyót és keverjük a pástétomhoz.
Kissé pirítsuk meg a kenyérszeleteket, majd vágjuk őket félbe 2-2 háromszöggé. Kenjük meg őket margarinnal. Majd helyezzünk rájuk 1-1 evőkanál pástétomot.
Vágjuk negyedekbe a koktélparadicsomokat, majd a petrezselyem zölddel és a paradicsom negyedekkel dekoráljuk a szendvicseket.
Elkészítés
A halat és a tojást jól törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá a paradicsompürét, majonézt és feketeborsot. Alaposan keverjük össze.
Szűrjük le a kapribogyót és keverjük a pástétomhoz.
Kissé pirítsuk meg a kenyérszeleteket, majd vágjuk őket félbe 2-2 háromszöggé. Kenjük meg őket margarinnal. Majd helyezzünk rájuk 1-1 evőkanál pástétomot.
Vágjuk negyedekbe a koktélparadicsomokat, majd a petrezselyem zölddel és a paradicsom negyedekkel dekoráljuk a szendvicseket.