Ismerd meg népszerű füstölt makrélakrémes mini szendvicsek receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a füstölt makrélakrémes mini szendvicsek recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
15 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 darab füstölt makréla
120 gramm túró
6 darab magos kenyér szelet
2 evőkanál Hellmann's Real majonéz
1 darab Hagyma
1 csokor petrezselyem zöld
darab Rama Classic
Elkészítés
Szedjük le a füstölt halról a bőrt és vegyük ki a szálkáit. Majd törjük össze a húst egy villával.
Keverjük össze a túrót a majonézzel, a hallal és a finomra vágott hagymával.
Vágjuk a magos kenyér szeleteket kisebb háromszögekre, vagy négyzetekre és kenjük meg a halpástétommal őket. Díszítsük friss petrezselyem zölddel a szendvicseket.
Elkészítés
Szedjük le a füstölt halról a bőrt és vegyük ki a szálkáit. Majd törjük össze a húst egy villával.
Keverjük össze a túrót a majonézzel, a hallal és a finomra vágott hagymával.
Vágjuk a magos kenyér szeleteket kisebb háromszögekre, vagy négyzetekre és kenjük meg a halpástétommal őket. Díszítsük friss petrezselyem zölddel a szendvicseket.