Skip to Content
Image banner

A szaftos hamburger titka

Nosalty x Knorr receptek

Próbáld ki a Nosalty és a Knorr együttműködésében megalkotott ínycsiklandozó recepteket, melyek a Szaftos hamburger alappal készültek!

Tökéletes, szaftos hamburger

Ebből a videóból megismerheted az alap elkészítési javaslatát és egy klasszik burger receptjét is!

Sajtbombaburger

Ennél szaftosabb hamburger nem igen létezik, sajtimádóknak kötelező!

Fullos burger

Hogy mitől fullos? A bacon és a tükörtojás kombinációja teszi különlegessé ezt a hambit!

Az igazán jó hamburger egyik legfontosabb ismérve a szaftos húspogácsa. Az adja meg ugyanis az ikonikus étel jellegzetes textúráját és karakteres ízét. A tökéletesen omlós hamburgerhús elkészítése művészetnek tűnhet, azonban a Knorr Szaftos hamburger alap éppen abban segít nekünk, hogy a lehető legegyszerűbben érjük el a kifogástalan állagot és a finom, fűszeres ízt. Néhány hozzávaló és különleges ízélményben lehet részünk, a saját otthonunkban!

A Knorr Szaftos hamburger alap egy egyedülálló fűszeres alap házi készítésű hamburgerekhez. Több mint fűszerek egyszerű keveréke: a fűszereken túl például zsemlemorzsát és növényi fehérjét is tartalmaz, amik a hozzáadott vizet magukba zárják, így garantált, hogy a hús rendkívül szaftos marad, és nem szárad ki sütés közben sem.Használatával gyorsan és egyszerűen készíthetjük el a világ egyik legnépszerűbb ételét: csupán vízre és darált húsra van hozzá szükség, és már formázhatók is a húspogácsák. 500 g darált húshoz keverve 4 vastagabb, de akár 6-8 vékonyabb hamburgerhús is kijön belőle, így kiadós vacsorát készíthetünk vele. A termék széleskörűen használható: a hozzá javasolt marhahúst kicserélhetjük csirkére, de akár halra vagy zöldségekre is. Dobjuk fel vele a nyári grillezéseket!

Kövess minket!